Olympic
Vuka Karadžića broj 6
18400 Prokuplje
Telefoni:
+381 (0)631 324 888
 
     
   
     
 
 
  Naslovna
O nama
Proizvodi
    Amazonsko oko
    Zingiber-ginger grejp
    Diet Kurkumin
Naručivanje
    Amazonsko oko
    Zingiber-ginger grejp
    Diet Kurkumin
Poremecaji ishrane
     Gojaznost
     Karakteristike gojaznosti
     Gojaznost kao uzrocnik   zdravstvenih problema
      Merenje gojaznosti
      Posledice rigoroznih dijeta
      Smrsajte na zdrav nacin 
Zivite zdravo
      Indeks telesne mase
      Fizicka aktivnost
           Znacaj
           Vezbe
      Zdrava ishrana
           Znacaj
           Preporuke nutricionista
      Odmor
Korisnički servis
      Popust
      Iskustva korisnika
      Cesta pitanja
      Postavite pitanje
      Nacini placanja
      Politika privatnosti
      Uslovi koriscenja
Registracija
 
     
   
     
   
 
 
 
 


     
 
Važna informacija

Ponekad obrađujemo i sakupljamo lične podatke U obavezi smo da vas pitamo da li ste saglasni. Ukoliko niste, nažalost nećemo biti u mogućnosti da ispunimo zahteve koje podnesete putem sajta. Ukoliko ste saglasni, koristićemo vaše podatke ISKLJUČIVO u cilju ispunjavanja vašeg zahteva, ili daljih kontakata sa nama u budućnosti (uvek u saglasnosti sa politikom privatnosti ispod).


Politika privatnosti

Poštujemo privatnost svake osobe koja posećuje njegovu Internet stranicu i svi podaci o će biti upotrebljeni da se najpre izvrše usluge koje zahtevate, i potom poboljša način na koji kao kompanija pružamo usluge. Ovo postižemo time što na odgovarajući način koristimo informacije.

Ovi podaci neće biti dostupni nijednoj osobi van naše kompanije. Koristiće se u skladu sa odgovarajućim pravnim odredbama o zaštiti podataka. Koristiće se isključivo u marketinške svrhe za naše proizvode i usluge.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koji podatak o vama posedujemo i promenite ga ukoliko je neophodno; takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mere kako bi ispunili vaše zahteve.

Pokušavamo da vam što je više moguće omogućimo da imate kontrolu nad svojim podacima. U principu, možete da posetite sajt, a da nam ne kažete ko ste, ili otkrivate bilo koji podatak o sebi. Međutim, ponekad, su nam potrebni vaši podaci, kao što su ime i adresa. Namera nam je da vas obavestimo, pre nego uzmemo vaše podatke na Internetu.

Čak i pre registracije, tražićemo anonimne informacije o tome na koji ste način koristili Internet stranicu. Ovo je uobičajena standardna procedura za sve stranice na Internetu. Podaci koji se traže ne otkrivaju vaš identitet, ali mogu da nam budu od pomoći u marketinške svrhe ili da poboljšamo usluge koje nudimo.

Ukoliko odlučite da nam preko sajta date podatke koji su nam potrebni -- kako bismo bili u kontaktu ili stekli pravo na popust, na primer – cilj nam je da vas obavestimo kako ćemo koristiti takve podatke. Ukoliko nam kažete da ne želite da upotrebimo ovaj podatak da bi vas kontaktirali u budućnosti, poštovaćemo vaše zahteve.

Na sajtu mogu da se traže vaši podaci na nekoliko načina; bilo direktno tražeći ih od vas (kao u formularu za registraciju)

Mi ćemo čuvati ove podatke na sigurnom i zaštićenom mestu onoliko dugo koliko smatra da će nam pomoći da razumemo kako možemo da vam bolje budemo na usluzi i poštujemo vaše želje. Zakon može da nas obavezuje da ove podatke čuvamo određeni vremenski period.

Podaci su nam potrebni kako bi nam pomogli da unapredimo pružanje usluga kupcima; želimo da na jednostavan način prilagodimo naše proizvode i usluge vašim praktičnim potrebama.

Ova politika se odnosi na Internet strane koje su napravljene za individulanu upotrebu klijenata i kompanije.

Zaštita privatnosti dece je veoma bitna. Iz tog razloga, nikada ne tražimo ili zadržavamo podatke sa naše Internet stranice onih za koje znamo da imaju manje od 13 godina.

Internet nije siguran sistem i uvek treba da budete oprezni u vezi sa podacima koje otkrivate dok ste onlajn. Lične podatke koje Internet stranice se čuvaju na sigurnom mestu, koje nije dostupno javnosti.