AMAZONSKO OKO
AMAZON EYE EFFECT
PAULINIA CUPANA – AMAZONSKO OKO
(narodni popularni naziv)

AMAZON EYE EFFECT je bezalkoholni napitak u prahu, čiji su osnovni sastojci: seme PAULINIE CUPANE (guarana) u narodu poznatija kao amazonsko oko, DEKSTROZA i VITAMIN B1.

Seme Paulinie Cupane je najjači prirodni antioksidant, koji utiče na regulaciju i uspostavljanje optimalnog nivoa metabolizma, ubrzava eliminaciju masnih naslaga, jača imunitet i štiti kardiovaskularni sistem. Pozitivno utiče na poboljšanje koncentracije, povećanje energije, fizičke snage i motivacije.
cropped-images.jpg
*Dekstroza ili grožđani šećer je prosti šećer koji se vrlo brzo razgrađuje u organizmu i na taj način oslobađa optimalan nivo energije koji je organizmu potreban. Unošenjem dekstroze u organizam imate osećaj sitosti. Dekstroza je neophodna za sve organe, naročito za nervni sistem i muskulaturu. Koriste je osobe koje se bave sportom, zdrave osobe ali i one koje se nalaze na dijetalnom režimu ishrane.
Spoj aktivnih sastojaka AMAZON EYE EFFECT ne utiče samo na regulaciju i ubrzanje metabolizma, već deluje na poboljšanje opšteg psihofizičkog stanja, regeneraciju organizma i uspostavljanje balansa u organizmu.
Korišćenjem AMAZON EYE EFFECT postiže se postepena redukcija telesne težine, smanjenje umora, poboljšanje zdravstvenog stanja, osećaj sitosti uz optimalnu količinu energije potrebne za funkcionisanje organizma, veliku efikasnost i zadovoljstvo postignutim rezultatima, uz poboljšanje zdravstvenog stanja.
Ovo je pravi način smanjenja telesne težine bez štetnih posledica po vaše zdravlje.
Preporuka za ishranu:
Iz ishrane isključite belo brašno, šećer, so. Hranu konzumirajte 5-6 puta dnevno ( na svaka 3 sata, kvantitativno smanjite obroke, a povećajte učestalost). Ako ste u mogućnosti možete uključiti blago povećanje fizičke aktivnosti (hodanje,trčanje, vožnja bicikle…)
Uputstvo za upotrebu:
1 malu kašičicu praška (oko 2g) rastvoriti u čaši vode ili soka (200 ml), ili dodati u sveže pripremljen obrok 2 do 4 puta dnevno.

Cena: 4.999,00 rsd
Akcija do 08-03-2018. godine, popust 72%

cena sa popustom 1.400,00 rsd

Poručite odmah!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *